نوشته شده توسط : جعفر

 


نصب دوربین مدار بسته در مطب های پزشکی

نصب دوربین مدار بسته در مطب های پزشکی : نصب دوربین های مداربسته در مکان های مختلف تجاری و خدماتی یک امر ضروری به حساب می آید و مطب های پزشکان نیز در سالهای اخیر اقدام به نصب تجهیزات نظارتی مانند دوربین مداربسته در فضاهای خدمات بهداشتی خود کرده اند تا از این طریق امکان هر گونه سواستفاده احتمالی را بگیرند.

 

نصب دوربین مدار بسته در مطب های پزشکی و موسسات بهداشتی و در مانی به پرسنل درمان و همچنین بیماران امکان می دهد که خدمات بهتری ارائه دهند و در صورت بروز مشکلاتی در حین درمان بتوان به تصاویر ضبط شده توسط دوربین ها مراجعه کرد. برای مثال در مطب دندان پزشکی نصب دوربین مداربسته حین درمان باعث می شود که در صورت بروز مشکلات حین درمان به این دوربین ها برای بررسی و برطرف کردن مشکل مراجعه کرد.

 

مزایای دوربین های امنیتی کلینیک

 

محافظت از بیماران

سوابق پزشکی بیماران در موسسات درمانی به صورت پرونده های کاغذی یا در سیستم های کامپیوتری نگهداری می شود تا از این طریق خدمات و امکانات بهتر و متمرکز تری به بیماران ارائه شود. اطلاعات درج شده در این اسناد می تواند مورد سواستفاده سارقان یا طرف های همکار موسسه بهداشتی قرار گیرد و در نتیجه ایجاد یک سیستم امنیتی و نظارت تصویری برای ممانعت از سرقت و سواستفاده از این اسناد لازم و ضروری است.

بنابراین نصب دوربین مدار بسته در مطب های پزشکی و موسسات درمانی امنیت دوره درمان بیماران را تضمین می کند.

 

 

محافظت از لوازم

همه ما هنگام مراجعه به بیمارستان ها، موسسات بهداشتی و مطب پزشکان متوجه وجود تجهیزات گران قیمت موجود در این فضاها شده ایم. از تجهیزات ارزان قیمت مانند سواپ پنبه تا تجهیزات پیشرفته مانند دستگاه های تصویربرداری و یا داروهای کمیاب ممکن است مورد سرقت اشخاصی هم در داخل پرسنل این مکان ها و هم افراد مراجعه کننده قرار گیرد و در نتیجه باید تدابیری در جهت ممانعت از سرقت این تجهیزات داشته باشیم. نصب دوربین مدار بسته برای نظارت به همراه سیستم های امنیتی هشدار سرقت می تواند تا حد بسیار زیادی از سرقت و صرف هزینه های بالا برای موسسه بهداشتی جلوگیری کند.

 

 

نصب دوربین مدار بسته در مطب های پزشکیبیشتر بخوانید:    دوربین هایک ویژن   دوربین مداربسته تی وی تی

 

 

مانیتورینگ از راه دور

در حال حاضر در مطب های پزشکی و درمانگاه ها و بیمارستان ها افراد زیادی در قسمت های مختلف همکاری می کنند تا خدمات بهتر درمانی به بیماران ارائه شود با این حال ممکن است برخی پرسنل به هر دلیل از ارائه خدمات مناسب سرباز بزنند و در نتیجه وجه کل یک درمانگاه و یا بیمارستان را خدشه دار کنند. مدیران بیمارستان ها و درمانگاه ها و مطب های پزشکی می توانند با ایجاد یک سیستم نظارت تصویری پیشرفته بر نحوه عملکرد پرسنل و ارائه خدمات درمانی به بیماران نظارت دقیق از راه دور داشته باشند.

 

 

خطرات نظارت بر مراکز بهداشت و درمان

نصب دوربین های نظارتی در مکان های بهداشتی و مطب پزشکان مسئولیت هایی نیز بر روی دوش مدیران و پزشکان فعال در مکان ها می گذارد. حفظ حریم خصوصی بیماران و مراجعه کنندگان باید اولویت نصب چنین سیستم هایی باشد. بر اساس قانون سلامت افراد و موضوعاتی که بین بیمار و پزشک مطرح می شود باید به صورت مخفی باقی بمانند و در نتیجه نصب دوربین های نظارتی تنها باید در مکان های عمومی فضاهای بهداشتی و درمانی نصب شود. این موضوع برای ایجاد حس اعتماد و امنیت بین بیمار و پزشک لازم و ضروری است.

 

بهترین مکان ها برای ایجاد امنیت بهتر در فضاهای درمانی را باید بررسی کنید. برای مثال بهتر است که دوربین ها را در نزدیکی ورودی ها و محل های خروجی قرار دهید تا از هر بازدید کننده ای که وارد کلینیک بهداشت می شود تصویر دریافت کنید و دوربین هایی  را در جلوی اتاق های مطب و راهرو ها استفاده کنید تا از امنیت تجهیزات اطمینان حاصل کنید.

 

نصاب دوربین مدار بسته مطب

اگر پزشک هستید و قصد دارید که در مطب خود یا فضاهای درمانی که خدمت می کنید اقدام به نصب دوربین مداربسته کنید، به شما پیشنهاد می کنیم که پیش از هر چیز از مشاوره کارشناسان خبره این حوزه بهره مند شوید تا بی جهت متحمل هزینه های مالی و زمانی ناشی از عدم تخصص نصب دوربین ها نشوید. پیشنهاد ما تماس با مشاوران شرکت مهر تجارت است تا از این طریق در اسرع وقت کارشناسان ما بهترین راهکارهای امنیتی را به شما پیشنهاد دهند.

 

 

مقالات مرتبط برای مطالعه بیشتر:

  1. نصب دوربین مدار بسته در جایگاه سوخت
  2. پورت SATA و ESATA در دوربین مدار بسته
  3. تاثیر طول کابل کشی بر کیفیت تصویر دوربین مداربسته
  4. فناوری BLC در دوربین مداربسته
  5. استاندارد IP و IK در دوربین مداربسته


:: بازدید از این مطلب : 260
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 آبان 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 


نصب دوربین مدار بسته در جایگاه سوخت

 

استفاده از دوربین های مداربسته برای نظارت بر مکان های حساس یک امر بدیهی برای همه ما تبدیل شده است. یکی از مکان های حساس از نظر خطر و امنیت عبور و مرور شهروندان، پمپ بنزین هاست که نیازمند نظارت 24 ساعته شبانه روزی است. بنابراین نصب دوربین مدار بسته در جایگاه سوخت و انتخاب دوربین مدار بسته با کیفیت برای نصب در این مکان ها باید مورد توجه مالکان پمپ بنزین قرار بگیرد.

برای آنکه بتوانیم یک نظارت کاملا منسجم و دقیق با استفاده از نصب دوربین مداربسته در جایگاه های سوخت ایجاد کنیم، ابتدا باید اجزای تشکیل دهنده جایگاه های سوخت و پمپ بنزین ها را بررسی کنیم.

 

نقاط مهم جایگاه عرضه سوخت

همه کسانی به موضوع نصب دوربین مداربسته تخصص دارند می دانند که اصل اول برای ایجاد یک سیستم نظارت تصویری موفق این است که دوربین ها همه زوایا و همه مکان های جایگاه عرضه سوخت را پوشش دهند و هیچ نقطه کوری وجود نداشته باشد.

 

  • ۱ – قسمت اداری
  • ۲ – محل استراحت کارکنان
  • ۳ – سامانه هوشمند و تجهیزات آن
  • ۴ – سایر بخش های جایگاه از قبیل رستوران و سوپر مارکت و کارواش و …
  • ۵ – محل تخلیه نفتکش
  • ۶ – مخازن سوخت (بنزین، نفت، گاز CNG)
  • ۷ – محوطه جایگاه
  • ۸ – ورودی و خروجی جایگاه
  • ۹ – محل استقرار کارتخوان های پرداخت الکترونیک
  • ۱۰ – نازل های عرضه سوخت
  • ۱۱ – تجهیزات CNG و مخازن آن
  • ۱۲ – محل استقرار گاو صندوق و پول های نقد

 

 نصب با کیفیت دوربین های مداربسته

یک موضوع بسیار مهم در جایگاه های سوخت رسانی و پمپ بنزین ها این است که تصاویر باید در هر ساعت از شبانه روز با کیفیت باشند به شکلی که به راحتی بتوانیم پلاک خودرو های ورودی به جایگاه را بررسی کنیم. برای این موضوع ابتدا سعی کنید میزان نور ورودی ها و خروجی پمپ بنزین را تقویت کنید. برای پلاک خوانی اتوموبیل ها توصیه ما این است که از دوربین های با قابلیت WDR استفاده کنید تا از این طریق در هنگام ورود اتوموبیل ها به راحتی پروسه پلاک خوانی انجام شوید. با این وجود اگر به هر دلیل امکان خواندن پلاک اتوموبیل های ورودی به جایگاه در هنگام ورود وجود نداشت، برای ثبت پلاک در خروجی پمپ بنزین نیز تدابیل لازم را داشته باشید. عموما خواندن پلاک خودرو ها در عقب خودرو به دلیل کاهش نور مزاحم راحت تر است و در نتیجه با کیفیت بهتری می توانید تصویر پلاک را برداشت کنید.

 

بخش های مهم جایگاه سوخت برای نصب صحیح دوربین های مداربسته

  • بخش اداری نیازمند پوشش کلی و مناسب است و بسته به مکان و ابعاد آن می تواند از دوربین مداربسته معمولی استفاده گردد. برای بخش های مختلف که حساسیت مشابه بخش اداری دارند نیز به همین روش می توانید اقدام به نصب کنید.

 

  • بخش سامانه هوشمند و تجهیزات آن حتما باید تحت پوشش دوربین، با مگا پیکسل بالا با ضبط ۲۴ ساعته قرار بگیرد.

 

  • محل تخلیه نفتکش شاید مهمترین بخش جایگاه های سوخت رسانی شهری به حساب آید. در این مکان ها حتما  از دوربین مداربسته با امنیت بالا (دوربین وندال با قابلیت ضد انفجار) استفاده شود.  به هیچ عنوان از قابلیت حساس به حرکت در تنظیمات دوربین و دستگاه استفاده نگردد. حساسیت فوق العاده ی تردد کامیون های نفتکش و خطرات موجود و الزام وجود فیلم ضبط شده ی تخلیه سوخت، از سمت شرکت ملی پخش فراورده های نفتی باعث می شود که باز هم تاکید کنیم که حتما از دوربین رزولوشن بالا و ضبط 24 ساعته استفاده کنید.

 

 

نصب دوربین مدار بسته در جایگاه سوخت

 

  • مخازن سوخت و تجهیزات CNG نیز مانند بخش تخلیه از اهمیت بالایی برخوردار است و حتما از تجهیزات پسیو استاندارد و انتخاب دوربین با امنیت بالا با رزولوشن بالا و ضبط ۲۴ ساعته استفاده شود.

 

 

  • برای دوربین های محوطه جایگاه، توصیه می شود از دوربین های ترکیبی با لنز ثابت با دید کلی و دوربین های گردان با تعریف نقاط و مسیرهای چرخش مناسب و مستمر استفاده شود.

 

 

  • ورودی و خروجی های جایگاه سوخت بسیار مهم هستند، دقت کنید برای این بخش حتما از دوربین هایی با لنز زوم مناسب جهت پوشش وقایع و تردد وسایل نقلیه و ثبت پلاک آن ها استفاده شود. حتما این دوربین ها باید قابلیت WDR سخت افزاری بالا داشته باشند. توصیه می شود حتما نور ورودی و خروجی جایگاه تقویت شود که این امر برای پلاک خوانی در شب بسیار مهم است.

 

 

  • محل استقرار کارتخوان های پرداخت الکترونیک از دیگر مکان هایی است که باید مورد پوشش دقیق دوربین ها قرار گیرد. به دلیل اشتباهات احتمالی هنگام پرداخت وجه در این مکان ها حتما باید از دوربین مناسب با رزولوشن بالا و زاویه نصب صحیح استفاده شود تا نظارت کامل و اصولی در این بخش داشته باشیم.

 

 

  • محل استقرار نازل ها را باید از زاویه ی رو به رو و از زاویه بالا پوشش داد تا هم نحوه سوخت گیری و هم نحوه پرداخت وجه سوخت گیری به صورت کاملا مشخص باشد، که اغلب اشتباهات در پرداخت بهای سوخت و یا عدم پرداخت بهای سوخت و سایر اتفاقات مهم و جایگاه در این مکان اتفاق می افتد. دقت شود که زاویه رو به رو، برای پوشش نازل است که در صورتی که کارت راننده جا ماند قابل پیگیری باشد که این امر، بسیار مهم و پرتکرار است و زاویه بالا برای کنترل نحوه سوخت گیری و کلیت امر می باشد. با پوشش کامل این منطقه، از اغلب تخلفات مربوطه جلوگیری خواهد شد و کمک بسیار بزرگی به مدیریت جایگاه می کند.

 

 

  • محل استقرار گاو صندوق و جمع آوری پول نقد از جمله مکان هاییست که باید مورد نظارت ۲۴ ساعته قرار گیرد. البته امروز به دلیل پرداخت های اندک نقدی، نظارت بر این محل از اهمیت کمتری برخوردار است با این وجود گاوصندوق ها محل نگهداری اسناد مهمی است که باید مورد نظارت دائمی قرار گیرند.

 

نکاتی بعد از نصب دوربین مداربسته در جایگاه سوخت

برای نصب دوربین مدار بسته در جایگاه سوخت این نکته را باید بارها تاکید کنیم که بر اساس قوانین و دستور العمل های صادر شده از سوی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ضبط تصاویر توسط دوربین های مداربسته باید به شکل مداوم و حداقل به مدت دو ماه صورت گیرد. به همین دلیل توجه ویژه به ظرفیت هارد دیسک و تنظیمات کیفیت تصاویر داشته باشید تا مشکل قانونی ایجاد نشود.

 

کی از آیتم های مهم شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی برای رتبه دهی به جایگاه های عرضه سوخت و پمپ بنزین ها توجه ویژه به سیستم های نظارت تصویری و نصب صحیح دوربین های مداربسته است. از آنجا که جایگاه عرضه سوحت یک مکان عمومی و استراتژیک در دل فضاهای شهری به حساب می آید توجه دقیق به فاکتورهای امنیتی نصب دوربین های مداربسته داشته باشید تا مشکلی برای جایگاه داران و شهروندان در آینده بوجود نیاید.

 

نصب یک سیستم حرفه ای و استاندارد نظارتی و دوربین مدار بسته هزینه نیست، یک سرمایه گذاری بسیار عالی است که سود آن را به راحتی احساس خواهید کرد.

نکته آخر برای نصب دوربین های نظارتی در جایگاه های سوخت این است که برای جلوگیری از دست دادن تصاویر ضبط شده حتما از برندهای معتبر دوربین مدار بسته  مانند برند هایک ویژن و تی وی تی  استفاده کنید و به خدمات پس از فروش تجهیزات دوربین مدار بسته توسط شرکت نصب کننده نیز توجه کنید.

 

 

مقالات مرتبط:

  1. تاثیر طول کابل کشی بر کیفیت تصویر دوربین مداربسته
  2. مقایسه دوربین مدار بسته وارم لایت و استار لایت
  3. ویژگی smart ir در دوربین های مدار بسته
  4. دلایل نصب دوربین مداربسته
  5. دوربین مدار بسته وای فای


:: بازدید از این مطلب : 270
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 آبان 1400 | نظرات ()